Bij woonzorgcentrum Anna Heuvel is plek voor 60 ouderen die veel (lichamelijke) zorg nodig hebben (verpleeghuiszorg).

Heuvel

Bij Heuvel leef je zo veel mogelijk het leven dat je gewend was. Op de manier die bij je past. Je bepaalt zelf je dagindeling en je dagritme. Wij helpen je daarbij. Bij Heuvel kunnen 60 ouderen wonen die veel (lichamelijke) zorg nodig hebben (verpleeghuiszorg). 

Locatie Heuvel

Heuvel is 1 van de 3 gebouwen op het terrein van Grote Bos in Geldrop. Het gebouw ligt in een rustige en groene omgeving, dicht bij de bossen en de heide. In Heuvel vind je ook Gasterij Bij de Boom. Hier kun je gezellig samen koffie drinken of lunchen.

Eigen appartement en gezamenlijke huiskamer

Iedere bewoner heeft een eigen, licht appartement met een eigen deurbel. Daarnaast heeft iedere afdeling een gezellige huiskamer. Hier vind je ook een keuken, waar we samen koken en eten. 

Activiteiten

Je kunt bij Heuvel meedoen aan allerlei activiteiten. Daar zorgen onze medewerkers en vrijwilligers samen voor. Zo zijn er muziekmiddagen, sport- of spelactiviteiten en creatieve middagen. Ook zorgen we ervoor dat er leuke uitstapjes zijn.

Dagbesteding

Op locatie Heuvel hebben we geen dagbesteding. Woon je nog thuis en wil je graag meedoen aan activiteiten? Dan ben je welkom bij de dagbesteding van Anna Heide

Dagbehandeling

Ben je wat ouder, woon je nog thuis en heb je lichamelijke klachten? Of heb je hulp nodig na een revalidatietraject? Bij de dagbehandeling op locatie Heuvel zorgen we voor een afwisselend programma. De bedoeling is dat je voor jezelf kunt (blijven) zorgen. 

Gasterij Bij de Boom

Wil je even met je bezoek een lekker kopje koffie drinken? Met een gebakje erbij? In Gasterij Bij de Boom kun je lekker eten en drinken. Hier zijn de bewoners van Heuvel, Heide en Berk van harte welkom. Gasterij Bij de Boom is alle dagen open van 's ochtends tot 's avonds. Je kunt gezellig binnen of buiten op het terras zitten.

Eten wat de pot schaft

Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is het 'Eten wat de pot schaft'. Als bezoeker kun je dan voor een fijne prijs gezellig komen eten.

Heb je nog vragen?

We helpen je graag. Neem contact met ons op via: