Wonen bij Anna

Op deze pagina lees je op welke plekken je kunt wonen bij Anna. Dat kan namelijk op verschillende locaties. Iedere locatie heeft een eigen karakter en een eigen sfeer.

Onze 4 locaties

Ruim 80 ouderen met dementie wonen in woonzorgcentrum Heide. Een nieuw gebouw uit 2023 met een grote binnentuin en een mooi dakterras.

Heide

Ruim 80 ouderen met dementie wonen in dit nieuwe gebouw uit 2023. Verwacht een groene en duurzame omgeving, met de nieuwste technische snufjes. De kamers van Heide zijn ruim en licht. Vind je het fijn om buiten te zitten? Of om te wandelen in een groene omgeving? We hebben een grote binnentuin én een mooi dakterras. 

Bekijken
Bij woonzorgcentrum Anna Berk is plek voor 76 ouderen met dementie. In het hele gebouw vind je herinneringen aan vroeger.

Berk

Als je graag in een groene omgeving woont, dan is Berk heel geschikt. Dit is 1 van de 3 gebouwen op het terrein van Grote Bos in Geldrop. Hier kunnen 75 ouderen met dementie wonen. Er zijn in totaal 5 gezellige afdelingen, allemaal op de begane grond. In het hele gebouw vind je herinneringen aan vroeger. Die herkenning vinden onze bewoners heel fijn. Ook is hier dagbesteding voor ouderen met (beginnende) dementie. 

Bekijken
Bij woonzorgcentrum Anna Heuvel is plek voor 60 ouderen die veel (lichamelijke) zorg nodig hebben (verpleeghuiszorg).

Heuvel

Bij Heuvel leef je zo veel mogelijk het leven dat je gewend was. Op de manier die bij je past. Je bepaalt zelf je dagindeling en je dagritme. Wij helpen je daarbij. Bij Heuvel kunnen 60 ouderen wonen die veel (lichamelijke) zorg nodig hebben (verpleeghuiszorg). 

Bekijken
Bij woonzorgcentrum Anna Nicasius is plek voor 50 ouderen met dementie en 22 ouderen die lichamelijke zorg nodig hebben.

Nicasius

In Nicasius wonen ouderen die verschillende soorten zorg nodig hebben. Ouderen die vragen om lichte zorg, maar ook ouderen die wat meer zorg nodig hebben. Er kunnen 50 ouderen met dementie wonen en 22 ouderen die lichamelijke zorg nodig hebben. Op de bovenverdieping vind je woonruimte voor echtparen. Hierbij hebben beiden een indicatie nodig. De ruimtes in Nicasius hebben allemaal een eigen sfeer. De ene keer lijkt het of je in een bruin café bent, de andere keer loop je door een dierengang of een babykamer. Daarnaast kun je genieten van de grote binnentuin. Als je hier wil wonen, heb je een indicatie nodig voor een verzorgings- of verpleeghuis. 

Bekijken

Heb je nog vragen?

We helpen je graag. Neem contact met ons op via: