Kwaliteit en veiligheid

We vinden het belangrijk dat onze zorg van goede kwaliteit is. Daar doen we dan ook veel voor. Zo volgen onze medewerkers extra trainingen en opleidingen (scholing). Ook meten we hoe tevreden onze medewerkers én onze bewoners en hun omgeving zijn. We hebben een eigen kwaliteitssysteem. Ook zijn we lid van branchevereniging ActiZ en voeren we (kwaliteits)projecten uit.

Anna Ouderenzorg bezit het HKZ-keurmerk

Sinds 2007 ontvangen we elk jaar het keurmerk van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Zo laten we zien dat we werken aan een betere kwaliteit van zorg en welzijn. Het keurmerk is afgegeven door een onafhankelijke partij die onze kwaliteit beoordeelt. 

Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft de zaken in de organisatie goed op orde, heeft aandacht voor de klant en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

Anna Ouderenzorg bezit het HKZ-keurmerk.  Hiermee laten we zien dat we werken aan een betere kwaliteit van zorg en welzijn.

Responsible Disclosure

Wil je een zwakke plek melden in een ICT-systeem van de Anna Zorggroep? Op onze website van de Anna Zorggroep lees je hoe je dit kunt doen. 

Heb je nog vragen?

We helpen je graag. Neem contact met ons op via: