Eten bij Anna Ouderenzorg

Vind je het gezellig om samen te eten? Heb je geen zin om elke avond zelf te koken? Je kunt als bezoeker komen eten bij Anna Ouderenzorg. Hieronder lees je hoe dat zit per locatie.  

 

Eetpunt Gasterij Bij de Boom (Heuvel)

Bewoners en bezoekers van Heide, Heuvel en Berk én buurtbewoners zijn welkom bij Gasterij Bij de Boom in Heuvel. We hebben hier lekkere broodjes, soep, koffie, gebak en nog veel meer. Je kunt elke dag naar Gasterij Bij de Boom tussen 9:00 en 20:00 uur. 

Eten wat de pot schaft

Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is het 'Eten wat de pot schaft' in de gasterij. Je krijgt dan een hoofd- en een nagerecht voor €8,40. Iets voor jou? Je kunt tussen 17:00 en 18:00 uur binnenlopen. Reserveren is niet nodig, maar vol = vol. 

Wil je mee-eten op de afdeling?

Heb je een familielid of een vriend die woont op een van onze afdelingen? En vind je het gezellig om daar mee te eten? Dat kan!  Je hebt dan een maaltijdbon nodig. Die kun je kopen bij het locatiesecretariaat (open van 8:30 tot 17:00 uur) van woonzorgcentrum Heide, Heuvel en Nicasius. Je geeft de bon aan de huiskamerassistente op de afdeling waar je mee gaat eten. Er zijn maaltijdbonnen voor de lunch en voor het warme eten in de avond. 

Heb je nog vragen?

We helpen je graag. Neem contact met ons op via: