Bij woonzorgcentrum Anna Berk is plek voor 76 ouderen met dementie. In het hele gebouw vind je herinneringen aan vroeger.

Berk

Als je graag in een groene omgeving woont, dan is Berk heel geschikt. Dit is 1 van de 3 gebouwen op het terrein van Grote Bos in Geldrop. Hier kunnen 75 ouderen met dementie wonen. Er zijn in totaal 5 gezellige afdelingen, allemaal op de begane grond. In het hele gebouw vind je herinneringen aan vroeger. Die herkenning vinden onze bewoners heel fijn. Ook is hier dagbesteding voor ouderen met (beginnende) dementie. 

Eigen appartement en gedeelde huiskamer

Alle bewoners hebben een eigen kamer. Voor het eten of voor activiteiten is er een gezellige, gedeelde huiskamer. Vanuit daar loop je naar het terras. Houd je van wandelen? Binnen Berk is een looproute, zodat je door het hele gebouw kunt lopen. Dus ook via andere afdelingen. Daar kun je ook mee-eten, als je dat fijn vindt. 

Activiteiten

Je kunt bij Berk meedoen aan allerlei activiteiten. Daar zorgen onze medewerkers en vrijwilligers samen voor. Zo zijn er muziekmiddagen, sport- of spelactiviteiten en creatieve middagen. Ook zorgen we ervoor dat er leuke uitstapjes zijn.

Dagbesteding 

Woon je nog thuis, heb je alleen lichamelijke problemen en wil je deelnemen aan leuke activiteiten? Dan ben je van harte welkom bij onze dagbesteding?

Heb je nog vragen?

We helpen je graag. Neem contact met ons op via: