Veelgestelde vragen

Wanneer er veel verandert, is het logisch dat je vragen hebt. Wij zijn hier om jou te helpen. Hieronder vind je veelgestelde vragen. Je kunt ook op zoek gaan naar informatie via de zoekbalk bovenin.

Wonen bij Anna

Voor opname binnen een zorginstelling is het van belang dat je een Wlz-indicatie hebt. Het CIZ beoordeelt de situatie en geeft een zorgindicatie af. Je kunt de Wlz-indicatie zelf aanvragen als cliënt of als familie. Daarnaast kun je de huisarts of wijkverpleegkundige om hulp vragen. 
Om in te schrijven voor een wachtlijst om te wonen bij Anna kun je contact opnemen met het transmuraal team. Stuur een e-mail naar transmuraalteam@st-anna.nl. Of bel op werkdagen tussen 09:00 en 16:30 uur naar 040 286 4818.

Dit is per locatie verschillend:

  • Anna Nicasius een VV05 of VV06
  • Anna Heuvel VV06
  • Anna Berk VV05
  • Anna Heide VV05

Nee, Anna Ouderenzorg biedt geen aanleunwoningen. Hiervoor kun je contact opnemen met woCom of Wooniezie

Revalidatie en herstel bij Anna

Ja, Anna Ouderenzorg biedt herstelzorg en revalidatiezorg aan. Hiervoor heb je een ELV hoog complex of GRZ-indicatie nodig. Indicaties worden verstrekt via de huisarts of transferverpleegkundige als je op dat moment in het ziekenhuis ligt.  

Nee, vooraf reserveren niet mogelijk. Aanmelding verloopt via de huisarts of transferverpleegkundige als je op dat moment in het ziekenhuis verblijft. 

Andere vragen

Dagbesteding wordt geregeld via de Wmo. Je kunt via de gemeente een indicatie aanvragen voor de dagbesteding. Indien je al een Wlz-indicatie hebt, kun je contact opnemen met het Raisa Lamrini (coördinator dagbesteding en dagbehandeling) via telefoonnummer 06 28 38 56 31. Of per e-mail via R.Lamrini@st-anna.nl

Ja, Anna Ouderenzorg biedt hospice zorg. Dat doen we in Geldrop bij Hospice ’t Baken. Aanmelding loopt via je huisarts of transferverpleegkundige als je in het ziekenhuis verblijft. 

Ja, dat kan. Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is het 'Eten wat de pot schaft' in de gasterij. Je krijgt dan een hoofd- en een nagerecht voor €8,40. Je kunt tussen 17:00 en 18:00 uur binnenlopen. Reserveren is niet nodig, maar vol = vol. 

Heb je nog vragen?

We helpen je graag. Neem contact met ons op via: