Goed eten is erg belangrijk om je goed te voelen. Onze diëtisten hebben heel veel kennis over voeding. Samen met jou kunnen ze een dieet-behandelplan maken als dat nodig is.

Diëtetiek

Goed eten is erg belangrijk om je goed te voelen. Onze diëtisten hebben heel veel kennis over voeding. Samen met jou kunnen ze een dieet-behandelplan maken als dat nodig is. Dit plan past bij jou en je doelen en wensen. Zo vragen we naar je eetgewoontes, gezondheid en verwachtingen. 

Waarom is voeding belangrijk voor ouderen?

Goed en gezond eten is voor iedereen belangrijk. Ook als je ouder wordt. Voeding zorgt ervoor dat je je gezond en fit voelt. Als je ziek bent, kan het helpen om je beter te voelen en sneller te herstellen. Voeding kan ervoor zorgen dat je sterker wordt of meer energie krijgt. Wil je hierbij geholpen worden? Ga dan eens langs bij een diëtist.

Je krijgt een behandelplan dat bij je past

We praten met jou over wat je graag wilt bereiken en hoe we dat het beste kunnen doen. Zo maken we een persoonlijk plan. Binnen dat plan werken professionals met elkaar samen. Zo zorgen we ervoor dat het plan zo goed mogelijk werkt. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je beweging past bij je eten. Of dat we goed weten waar je last van hebt en hoe voeding daarbij kan helpen. 

Informatie over aanvraag en vergoeding

Wil je een afspraak maken met de diëtist van Anna Ouderenzorg? Dan heb je een verwijzing nodig van je huisarts of de specialist van het ziekenhuis.

In je basisverzekering zit een aantal uur dieetadvies per jaar. Als je een aanvullende verzekering hebt, heb je misschien recht op meer uren. Je kunt dit navragen bij je zorgverzekeraar.

Heb je nog vragen?

We helpen je graag. Neem contact met ons op via: