Als je nog thuis woont en graag gezellige activiteiten wil doen of hulp wilt, dan kun je overdag naar de dagbesteding van Anna.

Overdag naar Anna

Als je nog thuis woont en graag gezellige activiteiten wil doen of hulp wilt, dan kun je overdag naar de dagbesteding van Anna. Op onze verschillende locaties vind je dagbesteding. Daar ontmoet je mensen. Door dagbesteding blijf je langer actief. Als je een mantelzorger hebt, kan die thuis ook even andere dingen doen.

Dagbehandeling is bedoeld om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Heb je lichamelijke klachten? Dan maken we een behandelplan voor je. 

Dagbesteding

Wil je graag overdag iets leuks en zinvols doen? Iets nieuws leren? Dat kan allemaal bij de dagbesteding van Anna Ouderenzorg. Hier ontmoet je andere mensen. Je blijft langer actief en je mantelzorger heeft even tijd voor iets anders.

Bekijken

Dagbehandeling

Ben je wat ouder, woon je nog thuis en heb je lichamelijke klachten? Of heb je hulp nodig na een revalidatietraject? Bij de dagbehandeling van Anna Ouderenzorg zorgen we voor een afwisselend programma. De bedoeling is dat je voor jezelf kunt (blijven) zorgen. 

Bekijken

Dagbehandeling parkinson

Heb je de ziekte van Parkinson, ben je wat ouder en woon je nog thuis? Dan is de dagbehandeling Parkinson misschien iets voor je. Je kunt hier allerlei activiteiten doen. Daardoor word je fitter, zowel lichamelijk als in je hoofd. Je bent actief bezig en er is ook tijd voor ontspanning. En je mantelzorger heeft even tijd voor iets anders. 

Bekijken

Eten bij Anna Ouderenzorg

Vind je het gezellig om samen te eten? Heb je geen zin om elke avond zelf te koken? Je kunt als bezoeker komen eten bij Anna Ouderenzorg. Hieronder lees je hoe dat zit per locatie.  

 

Bekijken

Bewegen bij Anna Ouderenzorg

Bewegen is voor iedereen gezond. Als je ouder wordt, ben je misschien wat minder soepel en sterk dan vroeger. Juist daarom is het belangrijk om te blijven bewegen. Dan voel je je langer gezond en fit. En het is ook nog eens gezellig om samen actief bezig te zijn. Bij Anna Ouderenzorg Beweegt zijn er speciale beweeglessen voor ouderen in Geldrop en Heeze. We houden bij de lessen met iedereen rekening, dus iedereen kan meedoen. 

Bekijken

Anderen ontmoeten

Als je ouder wordt, is het soms lastig structuur aan te brengen in de dagen. Misschien ben je minder mobiel en is het niet meer vanzelfsprekend om erop uit te gaan en anderen te ontmoeten. In Nicasius ben je van harte welkom bij onze vrijblijvende ontmoetingsbijeenkomsten.

Bekijken

Heb je nog vragen?

We helpen je graag. Neem contact met ons op via: