Woon je thuis en heb je bij sommige dingen hulp nodig? De zorg en aandacht die we bieden in het verpleeghuis, kunnen we ook bij je thuis brengen.

Anna bij je thuis

Woon je thuis en heb je bij sommige dingen hulp nodig? De zorg en aandacht die we bieden in het verpleeghuis, kunnen we ook bij je thuis brengen. Ons thuisteam werkt daarvoor samen met je eigen huisarts. Ook werken we samen met (netwerk)organisaties in de buurt, zoals ParkinsonNet en Netwerk Dementie. Zo kunnen we je het beste helpen als je nog thuis woont.

Anna Thuisteam Ouderen

Je wilt leven op jouw manier. Als je ouder wordt, is dat soms lastig. Bijvoorbeeld omdat je zorg nodig hebt. Als je graag thuis blijft wonen, dan helpt het Anna Thuisteam Ouderen je om dat zo goed mogelijk te doen. We noemen dit ook wel het Volledig Pakket Thuis (VPT).

Bekijken
Goed eten is erg belangrijk om je goed te voelen. Onze diëtisten hebben heel veel kennis over voeding. Samen met jou kunnen ze een dieet-behandelplan maken als dat nodig is.

Diëtetiek

Goed eten is erg belangrijk om je goed te voelen. Onze diëtisten hebben heel veel kennis over voeding. Samen met jou kunnen ze een dieet-behandelplan maken als dat nodig is. Dit plan past bij jou en je doelen en wensen. Zo vragen we naar je eetgewoontes, gezondheid en verwachtingen. 

Bekijken
Woon je thuis en heb je bij sommige dingen hulp nodig? De zorg en aandacht die we bieden in het verpleeghuis, kunnen we ook bij je thuis brengen.

Ergotherapie

Kun je op een dag niet meer doen wat je gewend was? Bijvoorbeeld omdat je ziek bent, een ongeluk hebt gehad of nog moet herstellen? Onze ergotherapeuten helpen je om weer meer zelf te kunnen. Bijvoorbeeld koken, eten, aan- en uitkleden of wassen. Maar ook je bed in- en uitkomen, schrijven of hobby's oppakken. Een ergotherapeut helpt je met het uitvoeren van je normale dagelijkse activiteiten. 

Bekijken
Onze geriatrisch fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in de zorg voor ouderen en helpen als je problemen hebt met bewegen.

Fysiotherapie

Heb je problemen met bewegen? Merk je dat traplopen, fietsen of wassen niet meer zo goed gaat? Onze geriatrie-fysiotherapeuten kunnen je helpen. Ook als je net uit het ziekenhuis komt of uit het revalidatiecentrum en je speciale hulpmiddelen nodig hebt.

Bekijken
Vind je het lastig om te praten of ben je slecht verstaanbaar? Of heb je moeite met slikken? Onze logopedisten helpen je verder.

Logopedie

Vind je het lastig om te praten of ben je slecht verstaanbaar? Of heb je moeite met slikken? Dit kan bijvoorbeeld komen doordat je een beroerte hebt gehad, door de ziekte van Parkinson of door dementie. Soms komt het doordat je ouder wordt. Onze logopedisten helpen je verder.

Bekijken
Als oudere kun je verschillende psychologische problemen hebben. Onze psychologen zijn gespecialiseerd in het behandelen van ouderen.

Psychologie

Als oudere kun je verschillende psychologische problemen hebben. Zo zijn er ziektes waar je mentaal last van hebt, zoals dementie. Maar je kunt ook last hebben van depressie, angst of gedragsveranderingen. Onze psychologen zijn gespecialiseerd in het behandelen van ouderen. 

Bekijken
Onze specialisten ouderengeneeskunde weten veel over bepaalde ziektes en hoe die zich kunnen ontwikkelen. Ze kijken wat het probleem is en kunnen goed meedenken over de invloed van een ziekte op je leven.

Specialist ouderengeneeskunde

Onze specialisten ouderengeneeskunde weten veel over bepaalde ziektes en hoe die zich kunnen ontwikkelen. Ze stellen diagnoses (kijken wat het probleem is). Soms op vraag van de huisarts. Ze kunnen goed meedenken over de invloed van een ziekte op je leven. En andere specialisten binnen de ouderenzorg maken veel gebruik van de kennis van de specialisten ouderengeneeskunde.

Bekijken

Heb je nog vragen?

We helpen je graag. Neem contact met ons op via: