Na een operatie of opname in het ziekenhuis wil je zo snel mogelijk weer naar huis. Daar zorgen we voor in ons Centrum voor Herstel en Revalidatie (CHR).

Herstellen bij Anna

Na een operatie of opname in het ziekenhuis wil je zo snel mogelijk weer naar huis. Daar zorgen we voor in ons Centrum voor Herstel en Revalidatie (CHR). Ons team van dokters, behandelaars, verpleegkundigen en verzorgenden helpen je daarbij. Lukt het niet meer om helemaal terug te komen op je oude niveau? Dan leren we je hiermee omgaan.

Samen zorgen we ervoor dat je zo fijn en snel mogelijk weer naar huis kan. 

Aanbod

Bij het Centrum voor Herstel en Revalidatie helpt je om na je ziekte of operatie weer sterker te worden zodat je weer goed voor jezelf kunt zorgen als je weer in je eigen huis bent.

Eerstelijns verblijf (ELV)

Kun je door gezondheidsproblemen niet thuis blijven, maar ben je ook niet ziek genoeg om in een ziekenhuis te liggen? Bijvoorbeeld als je na een ziekenhuisopname nog niet naar huis kunt, maar ook nog niet kunt starten met je revalidatie. We noemen dit ELV-bedden. ELV staat voor eerstelijns verblijf. 

Bekijken
Na een operatie of opname in het ziekenhuis wil je zo snel mogelijk weer naar huis. Daar zorgen we voor in ons Centrum voor Herstel en Revalidatie (CHR).

Geriatrische revalidatie zorg (GRZ)

Na ziekte of een operatie wil je graag weer snel naar huis. Toch heb je soms even wat hulp nodig voordat dat kan. Bij de geriatrische revalidatie zorg (GRZ) verblijf je tijdelijk in Heuvel. Je komt hier als je niet (meer) ziek genoeg bent om in het ziekenhuis te blijven, maar ook nog niet naar huis kunt. Bijvoorbeeld als je moet herstellen of revalideren na een operatie, ziekenhuisopname, een ongeluk of bijvoorbeeld een beroerte. Als je weer voor jezelf kunt zorgen, ga je naar huis. 

Bekijken

Heb je nog vragen?

We helpen je graag. Neem contact met ons op via: